dimecres, de febrer 01, 2006

Tienes gublins?

Jo no ho sé però pel que sembla el Rajoy sí i un bon parell. Avui surt al Què!-diari científic i rigurós on els hi hagi- una breu resenya on Rajoy diu que pot recollir firmes on li dongui la gana. Mr. R que volta per Cadis i Sevilla fent vés a saber què diu que pot recollir firmes on li vingui en gana ja que té el perfecte dret de demanar als espanyols la seva opinió sobre l'Estaut i també sobre el que ell cregui convienient i oportú, i a qui no li agradi qu s'hi posi fulles. Tal cual.

Després de tants anys sense demanar refréndums al poble, ara en farem un cada mes, per alternar amb les manifestacions tipu Chiqui Park (no Chiqui Martí, que és força diferent) i les tipu Inserso. Suposo que la següent serà un referèndum per demanar la unitat indivisible d'Espanya. " Está usted de acuerdo en que España tiene que ser una, grande y libre?". I ja la tenim liada.

PD: Impressionant l'opinió d'una "bona" dona que firmava la seva adhesió a la pregunteta de marres del PP. A la pregunta de "Porqué firma usted?" o una cosa així, la senyora es despenja "En contra de Cataluña". Al costat el marit fent que no amb la mà tot exaltat. Visto en A3TV. Creo. Prefiero no pensaaar, prefiero no sufríííí

Technorati tags: , ,