dijous, de març 23, 2006

Amsterdam Experience Day 3



Dissabte va ser un dia normal, museu Van Gogh pel matí (ple de japoneses per cert) que tampoc era re de l'altre món, faltaven alguns quadres dels bons i al guardaropia (que eren gratis) estava a petar. Volteta pel vondelpark que en aquesta época fa pena de veure, dinar a un italià i al coffeeshop per la tarda. Voltant pel centre trobo un regalet als turistes espanyols, la imatge que podeu veure. Tot un detall.

A mitja tarda tornem a l'alberg i decidim cap al vespre voltar pel famós Barrio Rojo. Havia vist que estava prohibit fer fotos a les vitrines i pensava que seria una llástima. Pues no, la veritat és que (potser perquè era massa d'hora) moltes lumis no hi havia i les que hi havia pues ome, se'n salvaven dues, la resta o feien por o et preguntaves com aquell ésser humá es podia posar allá en roba interior esperant algú. En fi, em va fer grácia trobar una troupe de turistes xinesos per allá que devien flipar veien alló amb la censura que tenen a casa. Recordo que al passar pel costat vaig sentir que un deia -"liang kè, liang kè" veient un aparador amb dues noies a dins.

Per la nit sopar a no sé on (un altre italià suposo) i a fer caliu a un coffeeshop que ja vam fitxar a mig camí entre l'alberg i el barri roig.

PD: La foto la penjo en un altre moment que Blogger no tira. ¬¬U

PD: foto pujada :p

Technorati tags: , ,