dimarts, de febrer 07, 2006

By the face

Llegeixo al 20 minutos i a través de diverses webs i blogs que Telecinco ha retirat la serie "Vientos de Agua", que en teoría era una superproducció en rollo peli, al.legant que la gent que veia la serie era més de cinema que de tele. és a dir que com que el públic era més aviat cinéfil pues han decidit treure-la de la programació i editar-la directament en DVD. Així també eviten que la serie es posi a circular per l'Emule. Ells diuen que la treuen per evitar la pirateria.

Punt nº1: Posar arxius a les xarxes d'intercanvi no es pirateria. S'están compartint còpies privades i no és delicte. El que se'n faci després és una altra cosa. No ho fiquem tot dins del mateix sac.

Punt nº2: Que em barregin la qualitat de la serie amb la "pirateria" no m'acaba de sonar gaire bé. Sembla com si per la tele la serie perdi qualitat o els espectadors no l'haguessin apreciat prou.

Punt nº3: Si la treuen en DVD sortirà per la xarxa tard o d'hora. I encara en millor qualitat i més fàcilment que capturant-ho de la tele.

Punt nº4: Que comencessin a emetre-la en prime time i al final l'acabessin enfonsant a altes hores de la matinada no sè si s'ajusta al concepte de "públic cinéfil". Si no recordo malament l'últim dia voltava cap a la una de la matinada.

En fi que es posa com a excusa la "pirateria" i apa que fa baixada. Està clar que és una sortida molt més digna que dir que la treuen per la baixa audiència i que per recuperar la inversió la treuen en DVD.

Technorati tags: , ,