divendres, de desembre 30, 2005

Daily Consultants

Ja fa dies que em volta la idea de fer un post sobre filosofia vulgar o pràctica o com li vulgueu dir. És a dir, res de rollos espacio-temporals ni metafísics. Preguntes idiotes provocades per la meva ignorància o ignorància col.lectiva. Ho faré com si fos un d'aquells programes odiosos de consultori en què teenagers amb hormones descontrolades fan preguntes que ni el Google es digna a respondre, mentre l'audiència es descollona. Suposo que aquesta deu ser la gràcia del programa. Un suposat doctor o lo que sigui diu el que li rota a un pobre desgraciat mentre l'audiència es parteix.

Començem amb la primera pergunta que ens l'envia un oient (XD) des de les terres de l'est.

-Per què cony serveix un bidet? Perquè es continuen posant?

Estimat lector/a, el bidet es un excelent recipient per posar-hi la roba bruta abans de dutxarte. Suposo que en el seu moment es devia fer per rentar-se algunes parts del cos quan a la gent li feia por l'aigua. Ara suposo que es posa per tradició. Si et sobra espai al cuarto de bany li fots un bidet i llestos. Pasarà a la história com l'objecte més inútil del cuarto de bany.

Passem a la següent pregunta que ens l'envia Felipe Gao des de sota un pi.

-Perquè a les estacions de metro hi posen rampes per discapacitats si a la resta o hi ha escales o escales mecàniques amb escalons?

Perquè som una colla d'idiotes, volem semblar moderns però no hi ha ni prou ganes ni prou pasta i les coses es queden a mitges.

I això és tot per avui. Tornem la connexió als estudis centrals.

Si no postejo re més bon any a tots/es

Technorati tags: , ,