divendres, de desembre 02, 2005

La pluja

Avui sobre la ciutat de Barcelona queia una fina pluja. Digali pluja digali quatre gotes. N'hi ha hagut prou per veure que els dies com aquests són una putada. M'explico.

La gent en situacions com aquestes no sap què fer. Treure el paraigua o no. Gran dilema. Mentre venia cap a la feina he pogut veure aquests tipus de persones:

  1. La que porta paraigua a la mà i el va obrint de tan en tant. Aquí hi ha el perill que et tregui un ull quan obri el paraigua, sobretot en cas de gent gran.
  2. El que el porta obert però actua com si no el portés. O sigui que va amb paraigua per sota dels balcons i resguardant-se de les quatre gotes. Aquest tipu de persones fa molta ràbia.
  3. El que el porta però tancat i dins de la bossa. Aquest sóc jo, que el porto a la motxilla i només el trec en cas de "chubascos". Bonica paraula.
  4. El que porta paraigua obert però fet caldo. El típic paraigua plegable comprat al metro que a la mínima presencia de vent es torna indomable i no l'arregles perquè val més la reparació que el paraigua.
  5. El contrari a l'anterior, el que porta un paraigua industrial que cobreix tota la vorera. Difícil d'avançar-lo si el que el porta és baixet.
M'en deixo algun?

Technorati tags: ,