dimecres, de desembre 07, 2005

Modes

Tampoc no he descobert la sopa d'all. Ho sé. Pero ahir mentre esperava a Mr. F davant de la UPF vaig tenir temps per pensar aquest post. La moda es una merda. I també incómode. Hi ha exemples a milers, des de les sabates de plataforma als pantalons pirates.

La moda és incapaç d'oferir una cosa maca i útil a la vegada. Ahir feia una temperatura tirant a freda i veia noies ensenyant cintura. Una altra cosa és que els hi quedés bé, però trobo increïble que amb la rasca que fotia hi havia paies prou sonades per anar amb un o dos centímetres de cintura a l'aire. Aixó és modernitat. I si vols anar a la última has "d'apechugar". Doncs sí que anem bé. N'hi havia una que portava una camiseta, un jersei de coll alt, una caçadora i una bufanda. Però la cintura a l'aire. Ja em direu de què serveix si agafes fred igual, però te la mires, i aquí està el quid, perquè passa una altra amb un d'aquells abrics llaaaargs fins els peus (una altra genialitat) i ni te la mires perque sembla un rollito de primavera móvil.

A més és lleig. La moda aquesta per la roba mini és lletja. Sembla que hagis acabat de créixer durant la nit anterior i la roba s'hagi quedat petita, igual passa amb els pantalons pirates. Queda bé si tens un bon tipu, perquè si no, vas ensenyant els kilets de més a tota la ciutadania que tant se'ns en fot si estàs ben alimentada.

Un punt a tenir en compte és que hi ha gent que no en té ni idea de vestir-se. Cal aclarir que els maniquís no passen fred. No cal anar com si sortissis d'un aparador. Un jersei com Déu mana no farà cap mal. Crec que és més assenyat pensar cada matí si el que et posaràs t'anirà bé durant el dia i no pensar el modelet més mono. Ojo que no dic anar en chándalf, però home una mica de cap...

També té peligro la roba d'home, el que veig als aparadors s'ho posaven els meus pares fa una colla d'anys. La moda aquesta "vintage", com els vins, de fa un ou d'anys. Ara està de moda la pana, el vellut i coses així de punt. Genial. Potser no cal ni que vagi a comprar, buscant per casa segur que hi ha alguna cosa que m'aniria bé. Ara que hi penso tinc un abric d'aquells de mouton (o algo així) del meu tio que em va bé i avui he vist un parell de paios que en portaven. Qui havia de dir que en el 2005 vestiríem com en els anys setanta. Potser que guardi el pantaló de chandalf adidas, la bomber i la caçadora de borreguito per si mai es torna a posar de moda cap al 2020.

Technorati tags: , ,

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Thank you!
[url=http://rimtcpab.com/wxbo/wzxm.html]My homepage[/url] | [url=http://tiaxkqib.com/ujxt/ndnm.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Well done!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Thank you!
http://rimtcpab.com/wxbo/wzxm.html | http://pzcpmbnr.com/xfaf/zmlj.html