divendres, d’abril 07, 2006

Amsterdam Experience day 5

Últim dia a Amsterdam. I bastant pelats. Una dia més i les pasem putes. recompto la pasta que em queda i respiro alleujat. Algo sobrarà encara.

Baixem a esmorzar i no hi havia bimbo per error de previsió de l'encarregat. Roseguem quatre galetes insípides (serien de règim?) i recollim els trapaus. M'hi quedaria més dies, em dona mal rollo tornar a la vida de sempre, a la mateix rutina i a deixar la maria de banda. Ya, todo lo bueno se acaba, pro cony és que lo dolent dura massa.

Mentre pujem cap a Central Station fem les últimes fotos i pasem pel barri xino. A l'arribar a l'estació agafem el bitllet i cap a Schiphol. El tren és diferent, no és un intercity com a l'anada i sembla més el Catalunya exprés que agafo cada finde. Almenys la segona clase és com un catalunya exprés. Arribem a l'aeroport, ens desampalleguem de les maletes mentre ens meravellem de la bellesa de la noia de darrera del mostrador que ens regala la visió d'unes magnífiques cames. M'agraden les holandeses, es veuen com cal, maques, simpátiques i netes (bé almeys ho semblen)

Per matar el rato voltem per la terrassa de l'aeroport i mirem el moviment d'avions. L'aeroport és enorme, alguns avions de companyies de Dubai, China Airlines... fem el friki un rato i anem a dinar al burrikin que hi havia al sortir del tren. Allá hi fotia un viruji de cal déu i després d'embarcar veiem un fotimer de botigues duty-free i un altre burrikin superguapo i tancat, bueno, tampoc ho sabíem.

Esperem a la porta d'embarque (en català embarcament?) i l'avió arriba mitja hora tard. El rollo de sempre dins l'avió i agafo finestra per mirar les vistes. Espectacular, veia el principi del motor i molava veure com s'inclinava l'avió i sobrevolavem muntanyes. La tripulació devia estar de cachondeo perque mentre deixaven anar el rollo de seguretat la paia es descollona.

La putada de la tornada va ser que em vaig quedar sord d'una orella i no hi havia maneres de recuperarla. Només em faltava aixó, prou cansat que anava i la maleïda orella que no es desperta, clar que l'aterratge va tenir collons, quan vaig sentir que el capitá era argentí ja vaig pensar que pasaria algo. I tan bon punt anuncien que ens cordem els cinturons de seguretat que el paio començerà a baixar, l'avió fot un bajón de cop. L'orella es tapa i no la vaig recuperar fins el vespre.

Lo que no m'esperava era aterrar al Prat i baixar per l'escala aquella móvil, com si fos Kennedy i pujar a un autobús que ens va deixar a la terminal per recollir les maletes. Pensava que aixó ja no s'estilava.

L'altre sorpresa va ser la calor que fotia. Quatre dies per sota de 4 graus i al sortir fora de la terminal semblava alló Miami Beach. Em sobrava l'anorak. Però tot i aixó em va reconfortar, ja em sentia a casa.

Technorati tags: , ,

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Good design!
[url=http://vdcgfamd.com/udec/nmot.html]My homepage[/url] | [url=http://jalkcqqg.com/sral/yvkn.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Great work!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Great work!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Nice site!
http://vdcgfamd.com/udec/nmot.html | http://mjjwdrvi.com/xahy/kqjq.html

Anònim ha dit...

Thank you!
[url=http://sqjgrjfl.com/wcnb/qyfk.html]My homepage[/url] | [url=http://ihxpkgaf.com/basf/cqfe.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Good design!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Good design!
http://sqjgrjfl.com/wcnb/qyfk.html | http://jkvtgnuf.com/wybw/ammo.html

Enric ha dit...

Aquí un anómin amb un tic bastant molest al dit índex ¬¬