dijous, de gener 12, 2006

Modern times

Un cop recuperat del cop moral de la catejada i de despedir-me de la PSP fins d'aquí un temps (un tracte és un tracte) tornem a la línia editorial normal i recupero un tema que ara mateix se'm ha passat pel cap i l'he de comentar. La modernitat, en especial l'evolució de les coses. Uf no sé com titular-ho, millor anem al gra.

La reflexió és la següent. Abans, em refereixo a quan era un xaval, no a abans de la guerra, que també, era un aconteixement veure una foto o una imatge d'una noia en bikini o roba interior. Literalment era com veure-la despullada. Era una cosa que costava de veure. Havies d'espiar, agafar revistes de la teva mare i coses d'aquestes. Les revistes del papa ja eren l'èxtasi. I així a poc a poc anaves descobrint aquest meravellós món femení.

Ara no. Surto al carrer i veig ties en bikini i en roba interior pertot arreu. A les marquesines del bus, als autobusos, als cartells gegants, al diari, a la tele (per suposat) i per internet ni em parlem. Només he de posar "girls" al Google Images i en tinc més de dos milions. Si posem un nom concret més. La mainada d'avui en dia ja no té tants problemes com abans. Lo pitjor és que no ho té a poc a poc sino tot de cop. El món real ens ha insensibilitzat en moltes coses que abans eren tabú. I el món virtual remata la jugada en haver-hi continguts per a tots els gustos.

No vull donar la impressió de repressor o carca. Simplement penso que l'avanç en tecnologia ens ha fet perdre la innocència i per segons què ens fa madurar abans d'hora.

Parlant d'internet fa uns dies que els principals buscadors van publicar a finals d'any el top de búsquedes i en els primers llocs hi havia Britney Spears, la Hilton, Harry Potter, Pamela Anderson entre d'altres com Katrina i tsunami, el que em recorda una frase que vaig llegir a Microsiervos (copy & paste) "Tienes al alcance de tus dedos la mayor suma de conocimientos de toda la humanidad y lo único que se te ocurre es buscar «Britney Spears»".

Technorati tags: ,