dimecres, de maig 31, 2006

Incidències

Per fi tornem a tenir internet a l'oficina. Des de divendres al migdia que estàvem més penjats que un xoriço. Millor dit, estava, perquè la resta encara feia coses per fax, però jo estava fent un informe sectorial i sense internet pues com que no puc fer gaire res. Al final avui al matí ha vingut un tècnic i ho ha deixat com estava el divendres al matí.

La història es típica. Demanem ampliació de la línia a 4 megues. Ve el técnic, canvia el router, li surt algo raro, remena remena i remena i se les pira al cap de quatre hores dient que només calia que els de la central ho activessin i tindríem els 4 megues. De moment seguíem a 1 mega. Divendres al matí tot igual i de sobte peta. No funcionava res d'internet. Llum apagada del router i mans al cap. Truquem de seguida a la companyia i diuen que des d'allá intentaràn solucionar la incidència. Si ja, en un divendres per la tarda. I jo sóc un monjo tibetà de color verd. Com a molt en prenen nota i dilluns ja ens hi posarem.

Dilluns evidentment tot parat. Truquem sense cap resultat, la operadora dient que ja tenien constància de la incidència i al final arriben a la conclusió que ha de venir un tècnic perquè des d'allà no poden fer res, ho tenen tot correcte. Bravo, ara només falta que torni el paio del divendres i la torni a liar. Dilluns passa lentament, matant el temps com puc, llegint, estudiant i fent solitaris de windows.

Dimarts la cosa ja era seria, un dia i mig sense internet en una consultoria no es el mateix que en una fábrica d'espardenyes o que estar un dia i mig sense visitar yonkis o la pagina dels fresons. Em rallo del solitario. Ni rastre dels técnics, la operadora o de la seva punyetera mare. Surt la idea d'aconseguir una conexió de módem i la intentem fer sense èxit. Ara truquem perque ens donguin d'alta aquesta linia mentre arreglen l'adsl. Vinga trucar, configurar i trucar amb el puto módem que es llueix mostrant un error diferent cada vegada. Al final conecto pero no s'obre cap página ni es sincronitza el correu (WTF?). Ho deixo per inútil. Cap al migidia trucada del tècnic que vindrà demà que tot just li han pasat la incidència i per la ruta que fa (o sigui que no va per gravetat del problema sino per lloc on estigui el problema) li toca demà matí. Fantástic el técnic rep el recado al cap de dos dies de produir-se el problema. Tot un exemple de coordinació tenint en compte que és un proveidor d'internet enfocat a empreses.

Dimecres a mig matí apareix el técnic que és tachán tachán... el mateix del divendres! imploro al senyor que solucioni el problema rápid i al cap de mitja hora el paio se'n va i tornem a estar conectats. A un mega! Els altres tres deuen ser molt vergonyosos perquè encara no els hem vist, tot i que segons la companyia ja tindríem que tenir els 4 megues des de divendres (WTF!)

M'ha cridat l'atenció el concepte incidència. Suposo que deu ser la moda aquesta del llenguatge políticament correcte, que elimina les paraules negatives. Però què cony es una incidència (que no indecència)? tant costa dir problema?

Technorati tags: , ,

dissabte, de maig 27, 2006

Late friday night

Uf aquesta tarda ha petat el router del curro i m'he quedat sense internet. Per compensar el retard amb el video dels divendres, en poso un (més) de suggerent. Potser que canvï de tema que al final semblaré un pervertit XD.

Vinylshakerz: Club Tropicana

dimarts, de maig 23, 2006

Mc FF VII

Una parodia del Final Fantasy VII en un Mc Donals? Impresionante!



Technorati tags: , ,

l'espantaocells

Hi ha vegades que un es pregunta si determinades accions valen la pena, pensant en la possible repercussió i si solucionaran el problema o no. Hi ha vegades que la resposta és massa evident.

Diumenge tot passejant per bcn veig que pel Passeig Joan de Borbó i per davant del Palau de Mar una quantitat gens menyspreable d'immigrants amb el seu top manta. Bàsicament venien bolsos, ulleres de sol i cinturons. La gent s'hi parava a mirar i també a l'actuació d'uns sudamericans que feien música d'aquesta india, digali folk indi o indian chillout. És igual. Ho feien bé, cantaven i tocaven unes flautes rares, mentre una noia ballava com els indis de Lucky Luke. De cop sento una remor darrera meu i veig una colla de venedors recollint i corrent mirant enere. El motiu, UN agent de la policia portuària que venia caminant. Com que l'home no hi anava amb moltes ganes, la majoria de venedors l'anaven vigilant. Em vaig quedar a veure què passava. A mesura que el poli s'acostava cap a mi, els venedors se'n anaven més lluny mentre que darrera seu n'apareixien més. L'home, ja granat, va fer un parell d'amagos de persecució que els venedors es van limtar a imitar, fent quatre gambades i prou. Mentre davant del Palau de Mar, uns quants venedors tornaven a muntar la paradeta. I així nar fent, si venia recollien i a correr, a la que es girava, tornaven al seu lloc. Un agent no crec que faci gaire res contra una trentena d'immigrants.

Aquella visió em va fer reflexionar. De debó que fan mal als comerciants aquests immigrants? quins interessos hi ha al darrera? Primer suposo que es deu tractar d'un problema d'imatge, que em dirien alguns. A Europa no n'hi ha de top mantes. Vale, però tampoc tenen el problema d'inmigració que tenim nosaltres. Si es guanyen la vida venent productes falsos i què? si ho fan es perquè no deuen tenir cap feina millor no? el problema ve de molt més enllá. Problema de la política d'inmigració, problema de coordinació, problema de falta de treball. I no hi ha cap solució. Només se'ls espanta com a vulgars coloms. No se'ls dona una alternativa, rollo veniu que us integrarem, us buscarem feina, o si no vens amb contracte de treball a la puta calle. No es fa ni una cosa ni l'altre. I els que venen ho saben, saben els fallos del nostre país i saben que fent una cosa o una altra sobreviuran i tard o d'hora s'hi quedaran.

A sobre s'insisteix en perseguir també al comprador, com si fossim gilipolles i no sabèssim que allò és fals. A sobre lligant aquestes vendes amb el terrorisme. Sense cap prova. M'ho he de creure perquè surt per la tele. Una cosa seria relacionar-ho amb el comunisme, cosa que tindria més sentit, veient d'on venen aquests productes.
Segur que molts diràn que els empresaris que importen aquests productes són islamistes que donen una part de la tajada a empreses de Bin Laden. I què ni que fos el meu problema. Per algo està la policia. Jo veig unes ulleres fashion que m'agraden i les compro. Una altra cosa son els cds i dvds, dels quals no m'en fio gaire i si de cas ja em busco jo la vida. Que ripejar i grabar ja en sé.

Total, que a mi no em molesta veure tot de top mantes davant dels restaurants. Si no t'interessa pues ni te'ls mires i punt. Qui vol comprar ja sap el que es trobarà. I qui no els hi vulgui que aporti solucions, que de plorar tots en sabem.

Technorati tags: , ,

divendres, de maig 19, 2006

Siempre toca... friday video

Edit: Per problemes amb Youtube (aquests fatxes l'han borrat per pujadet de to) canvio el que havia posat de Fatboy Slim per aquest de Simply Red, que tot i que no tenen gaire a veure. Tema que personalment m'agrada (sense que serveixi de precedent) i video que encara m'agrada més o_0

Simply Red: Sunrise



Technorati tags: , ,

dijous, de maig 18, 2006

Best questions ever

Aprofitant el dia d'internet que va ser ahir, el diari El Mundo publica un parell d'articles en plan cachondeo i buenrollito en una secció especial. En un d'ells, recopilen algunes de les preguntes que els internautes els envien en les trobades digitals que sembla que s'han posat de moda últimament i que es tracta d'un pseudo-chat o d'una ciber-entrevista monyes en què els internautes envien preguntes, la redacció del diari es parteix la caixa, les retoquen i les passen al convidat. Algunes son realmente bones i d'altres van amb molta mala llet.

En l'altre, recopilen errates sonades d'ells mateixos. Algunes bonísimes com la "cocalizador de la casa de Carmina Ordóñez", que més que errades semblen fetes aposta.

Pasen y vean: Preguntes
i Errades

Technorati tags: , ,

Superoferta

Aproveche ahora esta fantástica oferta, no espere más, el fantástico videojuego "Pokémon Snap" por sólo 1.100 puntos de Travel Club! Unidades limitadas!!!



1.100 punts per un puto joc de Nintendo 64 que fa com sis anys que està morta. Hay que tener valor...

Technorati tags: ,

Sóc idiota

Sí, sóc idiota, sempre ho havia sospitat, però ara ja n'estic convençut, l'afer del Fórum Filatélico hi té molt a veure, tot i que hi ha moltes altres causes.

La setmana pasada va saltar la noticia del barullo dels sellos. El meu pare em va trucar preocupat pel titular que li va arribar al móbil. Jo ni idea del que passava i truco al meu agent de Fórum. Ni pajolera idea tampoc. Que raro, vaig pensar, si la cosa fos seria el tio ja tindria constància que els estaven investigant o algo o bé els seus superiors li haurien dit algo. Em poso malalt pensant si me l'ha jugat o no, si la cosa va en serio o no i si he perdut el sou d'un mes, que es poc depèn de com es miri, però en tindria per comprar-me la ps3. Bé aixó ja és un altre tema. Tornant a la tarda aquella em truca després per dir que no en tenien ni idea i que ho han vist i no saben res.

Les hores anaven passant i les coses s'anaven posant lletjes. De ser un suposada estafa va passar a ser una estafa i ja es parlava de milers d'estafats. La premsa s'anava fotent palles amb el breu comunicat inicial més alguns detalls trets de no sé on. Els dies posteriors varen ser un infern (i encara ho són), estafes, milers de xifres, detinguts i un merder de la hóstia tot aixó mentre la investigació seguia sota secret de sumari. Començo a creure que sóc idiota, tothom alarmat, asociant-se i fotent denúncies i jo tranquil esperant que em truqui un paio i em retorni els calers en un sobre lacrat.

Dimecres crec que es va aixecar el secret de sumari i la cosa no canviava, millor dit, no millorava. Seguien les acusacions contra les empreses mentre les dues afirmaven que eren innocents. Algo falla. O son uns mentiders de collons o no pot ser que es declarin innocents amb la de cárrecs que se les acusa. Els diaris van fent copy-paste mentre es curren reportatges poc informatius. Marujes dient que són els estalvis de tota la seva punyetera vida, gent que es veu al carrer per no poder pagar la hipoteca. etc. Desolador, ara ni un comentari sobre la imatge que tenien les dues empreses. Havien passat de rebre premis i ser ben considerades a estar a l'altura de la merda. Enere quedaven reportatges económics considerant la inversió en filatèlia com un valor refugi i d'alta rendibilitat, res de transició, o sospites, res. D'un dia per l'altre plam! de ser bo a ser dolent, de ser segur a ser una estafa.

M'és igual si eren simples anuncis o no, si ja hi havia informes de l'ocu que desaconsellaven invertir-hi, si a Europa ja han anat desapareixent totes, si es sospitava que... perquè ho publicaven? perquè no els hi deien que es fotessin els anuncis pel finstro vaginal? Ara no només hem de passar dels anuncis de contactes i tarots sino també dels económics? Suposo que pels anuncis no hi ha res dolent. Mentre paguin, cap problema. El lector ja decidirà si fer-hi cas o no. Vale aixó en la secció de classificats vale, pero no un publireportaje d'aquestos de plana sencera que imiten l'estil d'un diari. Com que aquests anuncis jo en vaig veure i no vaig veure l'informe de la ocu que tothom deia que avisava i per tant se l'ha llegit tothom, sóc un idiota. Ja tenim dues raons.

Un altre. Ara han sortit tot d'experts que deien que estava clar que petaria, que els segells no son una bona inversió en absolut i que bla bla bla. I ni tan sols experts fiancers, també companys i qualsevol que et trobis al bar diu el mateix. Que ho sent pels estafats però problema seu per fotre els calers on no toquen. Si fossin els teus no diries el mateix, cabró. Pero es clar, fer-se el llest quan la cosa ja és evident és molt fácil. Fer el mateix quan la cosa va bé no tant. Per tant, com que tothom sospitava que la cosa no era de fiar no hi posaven els calers, per tant, formo part dels 350.000 idiotes estafats.

La veritat es que no m'ho explico. Com una empresa pot durar prop de 30 anys, muntar un imperi de collons i l'Estat i Hisenda tan tranquils fins el 98, que es quan diuen haver començat a investigar, fins al 2006 que ho deixen anar com un gerro d'aigua freda. Segurament la millor opció, donat que a la mínima tothom hauria tret els calers, però no era normal l'ambient d'optimisme i seguretat que donava. Si hi havia un buit legal pues es legisla, es fa una llei i tots a declarar. I així successivament es va traient interès a aquest tipus d'inversions. Però tallant el problema d'arrel potser no és el més indicat veient el volum de clients de les dues empreses i la facturació de les dues. Però no em feu gaire cas, que us ho diu un idiota.

Technorati tags: , ,

dimecres, de maig 17, 2006

Forúmculo

Es nota que la meva vida privada es més simple que les frases de Noche de Fiesta, però ahir vaig anar fent una llista de les futures frases a incloure en acudits:

Eres menos interesante que una inversión en Afinsa
Eres más falso que un sello de Afinsa
Tienes más cuento que los de Fórum Filatélico
Estás tan acabado que si invirtieras en Fórum Filatélico sólo te darían las gracias
Eres más peligroso que un inspector de Hacienda en una feria filatélica
Tienes más peligro que un sello en Marbella
Estás más perdido que un agente de Fórum
Trabajas menos que los auditores de Afinsa
Tienes menos gracia que Rubalcaba
Te mueves más que el precio de los sellos
Tienes menos futuro que un sello de Malta


Technorati tags: , , ,

divendres, de maig 12, 2006

Friday video!!

Un altre cop divendres (por fin!) i un altre video per ballar i/o deleitar les pupiles. Aviam si oblido aquesta setmana nefasta i la vinent em pasa algo de bo.

Uniting Nations: Out of Touch



Technorati tags: , ,

Ferrari, jo, perquè?

Un altre timo, no sé perquè la gent s'entesta a comprar-se un Ferrari quan es pot comprar un esportiu elèctric. Si un esportiu elèctric i no precisamente dels que adelanten als cargols a les curves.

Ian Wright ha construit un biplaça elèctric capaç de deixar en ridícul a un Ferrari 360 spider i a un Porsche carrera gt en una competició d'acceleració. La maquineta aquesta arriba als 100 en 3 segons. Cap fum, cap soroll, cap xiulada de rodes, només el soroll de l'aire al passar. Preu aproximat, 100.000 dólars. Només un Bugatti Veyron té millor acceleració, però val 1,25 millons de dólars.

L'article suggereix que els automóbils elèctrics no tenen èxit perquè els fabricants de cotxes no estàn prou preparats. Lo complicat no es el motor, sino les bateries i l'electrónica, cosa que els fabricants de cotxes subcontracten. Veurem la futura generació de cotxes a Silicon Valley?

Link a la noticia

Technorati tags: , ,

dijous, de maig 11, 2006

Los hombres de Paco

Ahir mentre navegava em vaig quedar una estona mirant Los Hombres de Paco i em vaig quedar bastant igual. Suposo que és massa demanar un estil més neutre, ni sense les rialles de llauna de les sèries americanes ni sense el toc cañí que regalima la programació. Dec estar castigat a veure House i Nip-Tuck i a baixar-me capítols de Perdidos.

La história es com qualsevol sèrie de polis. Grupillos d'agents que durant el capítol desenvolupen una trama cadascú. Re del remenament i caos de sèries americanes o de fins i tot del Comisario, que considero que està bé, tot i que els arquetips hi apareixen pertot arreu. Aquí igual però en cutre. Crec que la intenció de la sèrie era fer una sèrie de polis amb humor negre, però d'humor de negre re, es lo més cutre que he vist des de Noche de Fiesta, però per aixó ja tenim La Loca Academia de Policía. Per moments, l'espectacle era dantesc. Un grup de polis que són penosos i un altre de patètic. Tot això rematat amb un comissari imitant (per dir algo) a Don Vito Corleone, amb una mala hóstia i unes maneres més própies d'un mafiós que d'un poli. El grup de polis penosos hi ha el paio aquell que no s'ha posat una camisa en la seu vida, Hugo Silva, que fa de poli dur i de gatillo fàcil (no sè si amb indirecta) amb menys punteria que Benet XVI, Pepón Nieto fa de poli nerviós i maldestre que té com a parella a l'espléndida Neus Asensi, que per molts anys que tingui té molt de morbo. El cap d'aquests dos individus es Paco Tous, un bon home en plan Torrente, o sigui inútil.

L'altre grup de polis son quatre arreplegats, un guaperes, un gay, una maruja, un bonifaci i Andrés Calamaro 2, que no sé de què fa pero no portava ni uniforme.

En el capítol resulta que el Lucas (Hugo Silva) és un folletis que es repassa a mitja comissaria i especialment a les dones de la família del jefazo, que és a la vegada sogre del Paco, cap del Lucas. A part de escenes copiades de Harry el Sucio, el jefazo va en plan Vito amb una pistoleta que fa riure quan en Lucas porta un pistolón de por. i el tio es caga amb el jefazo. Bé apart d'aixó el grup patétic es carrega el microones i escalfen la llet en el primer pot que troben.... al laboratori!!! on si no vas a buscar un cas per bullir la llet? a la cuina? no ome nooo. I resulta que allá hi havien sintetizat LSD i tal cual hi foten la llet i li donen al guaperes que li pilla un subidon just en el moment de començar una reunió amb un grup mafiós que vol deixar les armes. El gay el substitueix i fa de dur en plan Torrente barato. Rollo proespanyol inclòs i els mafiosos als seus peus. Aquí em començo a rallar. No té ni cap ni peus.

Els altres tres volen rescatar la filla del Paco i néta del jefazo que també havia estat repassada pel Lucas que l'havien segrestat mentre fan el pallaso amb el suposat segrestador, perque la noia no estava segrestada sino al monte fent la cabra. Bé ja en parlo després d'aixó. Els tios van seguint la veta al suposat segrestador sense ni tan sols intentar localitzar-lo i a sobre el segrestador partint-se la caixa suposo.

La noia aquesta es la típica d'anunci de compreses, que sempre sembla que baixi dels núvols i que dóna el toc Serrano a la serie, per desgràcia de la serie. La paia estava rodejada de buitres i la paia a la puta parra, fent la papallona. Un paper patètic. Lo pitjor es que s'escapa de casa amb un maromo i van al monte. Ella a un suposat concert que no surt per enlloc i ell hi va aviam si suca el melindro amb un pla digne del millor Hitchcock. Lo pitjor és el pla del tio per aprofitar-se d'ella amb les ja paleolítiques aranyes i serp de goma i amb atenció. Un equip d'àudio que el tio instala a fora de la tenda(WTF!) amb sorolls d'aquells que els sents de nit i et cagues pota avall. El tio treu el mando i clac! sound on. Collons amb la minicadena a piles, sona de puta mare i la tia acollonida. Com sempre hi ha d'haver un aguafiestas, un altre pájaro colega del primer para la música i surt ell pels altaveus (WTF!). Amb lo fàcil que seria portar unes quantes ampolles i emborratxar a la noia.


Technorati tags: , ,

divendres, de maig 05, 2006

La marcha del Algoritmo

Desde Japón nos llega este gran hit que va directo al número uno sisisi tu y yo lo sabíamos...



Technorati tags: ,, ,