dijous, de maig 11, 2006

Los hombres de Paco

Ahir mentre navegava em vaig quedar una estona mirant Los Hombres de Paco i em vaig quedar bastant igual. Suposo que és massa demanar un estil més neutre, ni sense les rialles de llauna de les sèries americanes ni sense el toc cañí que regalima la programació. Dec estar castigat a veure House i Nip-Tuck i a baixar-me capítols de Perdidos.

La história es com qualsevol sèrie de polis. Grupillos d'agents que durant el capítol desenvolupen una trama cadascú. Re del remenament i caos de sèries americanes o de fins i tot del Comisario, que considero que està bé, tot i que els arquetips hi apareixen pertot arreu. Aquí igual però en cutre. Crec que la intenció de la sèrie era fer una sèrie de polis amb humor negre, però d'humor de negre re, es lo més cutre que he vist des de Noche de Fiesta, però per aixó ja tenim La Loca Academia de Policía. Per moments, l'espectacle era dantesc. Un grup de polis que són penosos i un altre de patètic. Tot això rematat amb un comissari imitant (per dir algo) a Don Vito Corleone, amb una mala hóstia i unes maneres més própies d'un mafiós que d'un poli. El grup de polis penosos hi ha el paio aquell que no s'ha posat una camisa en la seu vida, Hugo Silva, que fa de poli dur i de gatillo fàcil (no sè si amb indirecta) amb menys punteria que Benet XVI, Pepón Nieto fa de poli nerviós i maldestre que té com a parella a l'espléndida Neus Asensi, que per molts anys que tingui té molt de morbo. El cap d'aquests dos individus es Paco Tous, un bon home en plan Torrente, o sigui inútil.

L'altre grup de polis son quatre arreplegats, un guaperes, un gay, una maruja, un bonifaci i Andrés Calamaro 2, que no sé de què fa pero no portava ni uniforme.

En el capítol resulta que el Lucas (Hugo Silva) és un folletis que es repassa a mitja comissaria i especialment a les dones de la família del jefazo, que és a la vegada sogre del Paco, cap del Lucas. A part de escenes copiades de Harry el Sucio, el jefazo va en plan Vito amb una pistoleta que fa riure quan en Lucas porta un pistolón de por. i el tio es caga amb el jefazo. Bé apart d'aixó el grup patétic es carrega el microones i escalfen la llet en el primer pot que troben.... al laboratori!!! on si no vas a buscar un cas per bullir la llet? a la cuina? no ome nooo. I resulta que allá hi havien sintetizat LSD i tal cual hi foten la llet i li donen al guaperes que li pilla un subidon just en el moment de començar una reunió amb un grup mafiós que vol deixar les armes. El gay el substitueix i fa de dur en plan Torrente barato. Rollo proespanyol inclòs i els mafiosos als seus peus. Aquí em començo a rallar. No té ni cap ni peus.

Els altres tres volen rescatar la filla del Paco i néta del jefazo que també havia estat repassada pel Lucas que l'havien segrestat mentre fan el pallaso amb el suposat segrestador, perque la noia no estava segrestada sino al monte fent la cabra. Bé ja en parlo després d'aixó. Els tios van seguint la veta al suposat segrestador sense ni tan sols intentar localitzar-lo i a sobre el segrestador partint-se la caixa suposo.

La noia aquesta es la típica d'anunci de compreses, que sempre sembla que baixi dels núvols i que dóna el toc Serrano a la serie, per desgràcia de la serie. La paia estava rodejada de buitres i la paia a la puta parra, fent la papallona. Un paper patètic. Lo pitjor es que s'escapa de casa amb un maromo i van al monte. Ella a un suposat concert que no surt per enlloc i ell hi va aviam si suca el melindro amb un pla digne del millor Hitchcock. Lo pitjor és el pla del tio per aprofitar-se d'ella amb les ja paleolítiques aranyes i serp de goma i amb atenció. Un equip d'àudio que el tio instala a fora de la tenda(WTF!) amb sorolls d'aquells que els sents de nit i et cagues pota avall. El tio treu el mando i clac! sound on. Collons amb la minicadena a piles, sona de puta mare i la tia acollonida. Com sempre hi ha d'haver un aguafiestas, un altre pájaro colega del primer para la música i surt ell pels altaveus (WTF!). Amb lo fàcil que seria portar unes quantes ampolles i emborratxar a la noia.


Technorati tags: , ,

2 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que abans d'opinar t'hauries de mirar altres capitols...
vaja, crec k miran tansols un és fàcil donar aksta opinió...
es patetik dir tot això sense saber res d res.

Anònim ha dit...

sincerament crec que aquesta opinió és la més patetica que he sentit mai, aquest comentari es tipic dalgu q no te puta idea de kina es la intenció de los hombres de paco, amb aket suposat analisis q fas em dexes ben clar q no tens nidea del q dius! xq no mires altres capitols i despres comentes? que et creus un critic professional o que? continua amb la teva visió de perdidos q segu q miran ciencia ficcio arribaras molt lluny! a veure si avans dopinar conexes millo del q estas opinan!