dimarts, de juny 13, 2006

Estatut i flaming

Només de veure les portades dels diaris em venen tots els mals. La merda de l'Estatut surt cada dia amb el creuament d'acusacions corresponent. Segurament el tema m'hauria d'interessar més, pero no puc. La gent suposo que es preocupa més pel que li passi demà que pel que li passi d'aquí a dos anys. I jo igual. Em preocupa més que controlin els preus de la vivenda sincerament, que també ens afecta a llarg plaç, que no que es dediquin a dir si estatut si o estatut no. La gent votarà el que li doni la gana en tal de que els deixin en pau, que entre l'Estatut i el Mundial d'Alemanya cada dia esmorzo el mateix. Millor dit, sembla que el Mundial es jugui a Catalunya, amb tots els medis estatals pendents dels resultats de diumenge. Com ja he dit, l'Estatut m'interessa tant com el guanyador del Mundial. Algú es fotrà les mans al cap i dirà que no té res a veure una cosa amb l'altra i que el que votem diumenge decidirá el futur de catalunya. Si algú realment ho pensa, que s'apropi a la finestra més próxima i comprovi la llei de la gravetat. Si l'Estatut no va bé pues es tornarà a canviar, o potser ho farà la Constitució, o potser el país es converteix en un regne de taifes. Amés no pensen mai amb els estudiants, mira k posar el dia de la votació en ple període d'exàmens! pero total, com que voten tots a ERC pues millor que no hi vagin.

De moment l'estatut és l'excusa que tenen els polítics (aquelles persones que viuen apart en un clan amb el pes d'un país a l'esquena) per fer-se la punyeta i menjar-se les polles. El tema de l'estatut s'ha convertit en un flame permanent.Enganxant a més i més ciutadans en una discussió on son realment ells els que tenen que decidir i no discutir. On no son (o no han de ser) els motivadors de més "crispació", nosaltres no ens hem de deixar endur per aquests atacs mutus (a no ser que siguis militant es clar) i a les urnes deixem les coses clares, tant si la balança s'inclina cap a una banda o l'altre. (encara que prefereixo que surti si, més que re per no començar de nou)

Encara que diumenge es el dia clau, segur que seguiran donant la brasa fins que s'inici la campanya electoral. Estem arreglats.