divendres, de gener 01, 2010

Les campanades

Acollonit m'acabo de quedar amb la retransmissió de les campanades de cap d'any. Vale per molts cap novetat, però per mi ha estat un shock brutal. Si volen que ningú s'ho miri van pel bon camí, si no es així que m'ho expliquin.

A la teva, redueixen les campanades a deu segons abans, expliquen els quarts i la semifinal, s'ilumina la polla agbar i a cagar. Tornen a conectar tot seguit amb un programa especial- festa cotilló amb els sosaines del cor de la ciutat que al final d'un culló d'anys aprenen de la mà del fernandes del buenafuente que viuen en un decorat en plan show de truman pasat per garnatxa. O per LSD, perquè no ve a cuento i es una burda excusa per fotre'ns els pavos del cor un cop s'ha acabat la puta telenovela. Plas plas plas.

A la 1, la suya, la igartiburu estirada i apretada i un pavo mig maricón(?) de málaga soso de la ostia, mentre deien " es impresionante" qué bonito" i nosequé de la presidencia espanyola a la UE, fet que tot espanyol se n'ha enrecordat(?) mentre pasaven imatges d'altres punts d'espanya i anaven llegint "lugo" "león" " cuenca" "ciudades maravillosas de españa" al més pur estil Carmen Sevilla. després d'un castell de focs (que a barcelona posa't maca ni un) posen un videoclip de mecano dels anys 90 i un gag de martes y 13, que total com que les gales de cap d'any son totes iguals, pues les recicles i queda entretingut.

Dos segons he posat antena3 (o vés a saber) i sortia una tia cridant histérica i jo pensant que era la Belén Estéban he canviat per poder dormir tranquil.

O sigui una puta merda de programació, quan no posen pelis més velles que matusalém (33 i 8tv) i si vas a fora et foten un pal per sopar (a un restaurant de merda ja et foten 90 euros i un de bo uns 150). Solució, amb colegues o familia i que cada u s'ho monti com pugui.

Bon any a tothom!