dilluns, de novembre 17, 2008

In hell every day is monday

Dilluns 8:00am, sona la radio, l'apago i continuo dormint. A la fi i al cap les botigues i bancs no obren fins les 10. M'aixeco, em dutxo i començo a esmorzar, em vesteixo, recullo el portàtil i em poso la motxilla a l'esquena, miro per la finestra i cau un diluvi. Yeah.

Canvio de plans, trec l'ordinador de la motxilla i em poso a veure el correu. Mail de l'empresa. Males notícies. En dos dies estaré de vacances al puto cul de Brasil i el jefe arriba abans d'hora. Great. Aviso a l'agència que he de tornar abans i em busqui un vol. aviso a l'empresa que AQUELL dia no hi seré perquè ningú em va confirmar res i jo aprofitant un pont, me les piro papiro. Que hi donin un jeito, mira que ja m'han fotut el dia enlaire. Em cabrejo i ploro a parts iguals. Ho recullo tot i vaig al banc i enfilo cap a l'oficina.

Torno a muntar el portátil i parlo amb l'agència de viatges, 400 euros per canviar de vol, al ser un paquet turístic muntat et penalitzen si tornes abans. Ok posibilitat descartada, paso la pilota als estudis centrals, si tan rápids son reservant viatges aviam que tal per canviar-los de dia. Altra feina tinc que mirar vols i polles en vinagre. No hi seré i punt.

Vaig a dinar gairebé a les dues, amb les putes empreses grans per fer-hi una reunió lo millor es enviar-li una foto en pilotes de la teva parella, o de la teva cigala, que en segons casos funciona millor, sinó, et fan rodar per tots els departaments i al final no confirmen res. I si no truques per intentar parlar amb el paio per millonésima vegada ell no contesta, i quan parles amb ell acaba de veure el teu mail, encara que li hagis enviat dues setmanes enrere i ara tot just l'anava a enviar al responsable d'àrea, al jefe o a la paperera directament. I et diu que ja t'ho confirmarà i el responsable ja es posarà en contacte. I una polla. Com si ho veiés.

Surto de dinar i torna a caure la de déu amb la diferència que Noè es un bluff i fa anys que no passa per aquí. Aquí toca esperar que pari de ploure. Com puc arribo a la ofi. Un paio envia un mail demanant que li passi una oferta en proposta formal. Es lo més maco que m'han dit en tot el dia. M'emociono fins que recordo el merder del vol. Truco a HQ, no hi ha ni perry mason un dilluns a la tarda. Toma ya, i jo em queixo de Brasil.

Mañana más ¿?