dimecres, de juliol 16, 2008

fotomatón

res, un petit apunt quotidià.

L'altre vaig anar a un fotomatón (fotopinxo en català suposo) i coi quina cosa més avorrida. Primer surt una tia que sense venir a cuento parla i em fot un susto i llavors vas avançant pel menú que si 8 fotos, que si 6 i un retrat, que si 24 fotos en blanc i negre, que si retrat divertit, que si foto de la primera comunió, etc. Al final tot el carrer o estació o on sigui saps que tries 8 fotos color i por favor introduzca el valor indicado (seria guapo una conya en plan, ha escogido usted porno duro alemán). total que vas allà dient si a tot (siguiente, siguiente, ok, reiniciar) i ja no fa les 4 fotos i te les revela totes, ai no! ara en fa tres i tries la millor i després la imprimeix tropocientas veces. Em va saber greu, vale que es molt cómode i ràpid, ja no et tires 5 minuts esperant per la puta foto que sobretot a l'hivern toca bastant els collons. però en canvi treu la gràcia de fer dues fotos serio, una amb cara rara i l'altre fent un calvo si vols i tu content. ara tinc 8 fotos clavades sense puta gràcia. i em pregunto, qui collons gasta les 8 fotos? per dni, pasaport, visat i tal son dues. i la resta? per després no valen perquè et diuen que han de ser actuals i la mateixa no val.

L'altra cosa es que quan tira la foto ara avisa (ja era hora) i surt un cercle on has d'encabir-hi el jeto. per als cap grossos com jo no m'hi cabia i no sabia si sortir per amunt o per avall, tant costa ficar un quadrat com el que sortirà a la foto i tu ja veus com vols? em vaig quedar amb la sensació que la gent normal es fa fotos sense problemes i jo allà amb el puto cercle of doom amunt i avall amb el tamboret. Això si que no canvia, ni la cortinilla cutre.

I per cert, ja ni les seca i al final queda molt guarro i algunes surten mig brutes de no se què. total, una marranada.

I sense venir a cuento, perquè la gent quan arriba el tren o el metro avança uns passos en la direcció del tren? es algun efecte de la força de frenada?