dimecres, de febrer 22, 2006

Lego snes


Poster aquest post hauria d'anar al meu altre blog Thenightclub, xo bé com que és més frik que geek pues el poso aki.

Via Boingboing veig que un paio s'ha dedicat a representar escenes de videojocs en lego (je he vist escenes de Star Wars, escenes bíbliques, i gairebé de tot), lo millor és que son jocs de super nintendo i están molt ben fetes. Entre elles escenes de Duck Hunt i Excitebike, probablement un dels jocs de supernes al que en tinc millors records. La de temps que em passava fent el meu propi circuit! I aixó que la meva snes era més falsa que la foto de nadal de la familia Reial.

Technorati tags: ,

dimarts, de febrer 21, 2006

Cachondeo

Estic indignat. Ja m'he trobat dues vegades amb la recollida de firmes del PP la última a Rambla Catalunya (anava en segones de posarse allà?) amb el morenazo Zaplana luciendo davant de les cámeres. La rambla ocupada per un munt de gent congregada al voltant del panfleto aquell que comentaven entre ells més que no anar a firmar i escoltar lo que deia el Míster. Em sorprèn que facin acusacions falses. Normalment no em molesta parlar castellà si el meu interlocutor em respon en castellà i a vegades em dirigeixo directament en castellá. Coses que s'agafen per aquí Barcelona.

Però ara ja en tinc prou. Iaies enfundades en el seu abric de pell parlant castellá (quan normalment asocio el castellá amb inmigrants obrers com els meus avis), clases en castellá a la uni, gent de la uni parlant en castellá, diaris en castellá, en fi en podria dir més. I encara venen a dir que el castellá està perseguit com va ser el català durant el franquisme? es la estupidesa més gran que he sentit (bé i la que el rei va dir que el castellà no havia estat mai una llengua imposada). De veritat confien en arrancar algun vot de Catalunya?

Malauradament encara existeixen en aquest país moltes persones que encara volen reviure temps passats i gent prou ignorant per creure's aquestes patranyes. I igual de trist és la gent que s'encén i cau en les provocacions, donant-los encara més joc.

He arribat a la conclusió que el PP és un partit troll i que com a tot troll que apareix per internet, té el tracte que es mereix. Indiferència absoluta, l'ignoro i aixó és el que hauria de fer la societat catalana, ignorar-los i seguir amb les nostres ideologies i donar una lliçó de saber estar i tranquilitat.

No ens hem de radicalitzar perquè els hi estarem donant la raó. Don't feed the troll.

Technorati tags: ,

dijous, de febrer 16, 2006

3GSM

Alucino. Flipo, volo, em marejo i m'excito amb la celebració del 3GSM World Congress que es celebra a Barcelona aquests dies i que justament acaba avui. Es nota pertot arreu. Cartells publicitaris de móbils en anglès, propaganda a alguns taxis en el sostre rollo USA, anuncis en anglès a la tele del metro i en els autobusos... per no dir la de gent parlant anglès que em trobo pel metro. Ahir tornant de clase un fotimer. Devien acabar de tancar les paradetes i tornaven als hotels, tot de paios trajats i amb la cinta rosa de l'acreditació penjada al coll. Mataria per tenir-ne una. I no exagero. Els preus per entrar-hi van des dels 3800€ el full pass als 600 el pase per visitar l'exposició durant els 4 dies.

Jo ja em conformaria amb un pase per veure les novetats del mercat, però la veritat és que els congressos son realment interessants, amb un fotimer de CEOS i chairmans, com el de Telefonica Moviles, Vodafone, China Mobile, Nokia, Microsoft, MTV networks, O2, Orange, Motorola, HP, LG... en fi tot de galáctics. Llástima que no sigui una exposició oberta al públic i només es dediquin a menjarse les polles mutuament, perquè m'hagués agradat agafar la cámara i fer una mica de reportatge.

Què hi farem.

Technorati tags: ,

dijous, de febrer 09, 2006

FSM


No, no és una práctica sexual perversa. Són les sigles de Flying Spaghetti Monster i és el motiu d'un moviment que s'extén per internet. Aviam si situo el tema.

Tot ve d'un estudiant de Kansas que no està d'acord en que a la seva escola s'hi imparteixin classes de Disseny Inteligent com a alternativa a la teoria de l'evolució i fa una carta oberta on de manera satírica, proposa l'ensenyança de la teoria del Monstre Espagueti Volador. La teoria és simple. aquest monstre és el creador de tot l'univers i per tant també s'ha d'ensenyar a les escoles.

Aquesta teoria es va extendre per internet i s'ha convertit en un tot un esdeveniment. Els blogs van començar a fer-ne referència i Boing Boing va posar una recompensa de 250.000 dólars a qui demostrés empíricament que Jesús no es fill del Monstre Espagueti Volador i la recompensa es va deixar finalment en un milió de dólars. El motiu és que és impossible de demostrar amb fets, ja que es tracta de demostrar l'existència d'un Déu.

Els seguidors d'aquest moviment s'anomenen "Pastafaris" i els avantatges són:

- Estandards morals baixos
- Divendres és festa religiosa.
- Al cel disposa d'una fàbrica d'strippers i un volcà de cervesa

Aquí sona a tonteria, però als EUA el debat sobre impartir teories de l'evolució alternatives era seriós. Bé ja que parlo del disseny inteligent ho resumiré bastant. El disseny inteligent és un tipu de creacionisme per la qual l'univers fou creat per un ens, alguna cosa i a partir d'aquí la humanitat ha evolucionat tal i com diu la ciència. O sigui diu que vale, descendim del mono, però el mono ve d'algo creat per Déu i aquest va fent de les seves, ja que la teoria de l'evolució no ho explica tot. Aquesta teoria li agrada molt a l'amic Bushito de la Casablanca i en alguns estats la van incorporar al pla d'estudis, encara que pel que se en algun la van tornar a treure.

Evidentment té el suport de l'Església.

Vist originalment a Microsiervos

Technorati tags:, ,

dimarts, de febrer 07, 2006

By the face

Llegeixo al 20 minutos i a través de diverses webs i blogs que Telecinco ha retirat la serie "Vientos de Agua", que en teoría era una superproducció en rollo peli, al.legant que la gent que veia la serie era més de cinema que de tele. és a dir que com que el públic era més aviat cinéfil pues han decidit treure-la de la programació i editar-la directament en DVD. Així també eviten que la serie es posi a circular per l'Emule. Ells diuen que la treuen per evitar la pirateria.

Punt nº1: Posar arxius a les xarxes d'intercanvi no es pirateria. S'están compartint còpies privades i no és delicte. El que se'n faci després és una altra cosa. No ho fiquem tot dins del mateix sac.

Punt nº2: Que em barregin la qualitat de la serie amb la "pirateria" no m'acaba de sonar gaire bé. Sembla com si per la tele la serie perdi qualitat o els espectadors no l'haguessin apreciat prou.

Punt nº3: Si la treuen en DVD sortirà per la xarxa tard o d'hora. I encara en millor qualitat i més fàcilment que capturant-ho de la tele.

Punt nº4: Que comencessin a emetre-la en prime time i al final l'acabessin enfonsant a altes hores de la matinada no sè si s'ajusta al concepte de "públic cinéfil". Si no recordo malament l'últim dia voltava cap a la una de la matinada.

En fi que es posa com a excusa la "pirateria" i apa que fa baixada. Està clar que és una sortida molt més digna que dir que la treuen per la baixa audiència i que per recuperar la inversió la treuen en DVD.

Technorati tags: , ,

dilluns, de febrer 06, 2006

RENFE

Ahir vaig arribar una hora més tard del previst a Barcelona. Un viatge agradable d' una hora i mitja es va convertir en un viatge infernal de dues hores i mitja. Infernal perquè estava al costat de la finestra -deu ser part del meu instint animal, només em falta treure el cap i la llengua- i la calefacció sortia pel costat, pensant per moments que em convertiria en l'antorxa humana. O en la colilla humana. I el paio del costat amb la bufanda posada tota l'estona. Bé es igual.

A l'entrada de Barcelona ens parem i al cap d'un quart d'hora es despenja el maquinista dient que per causes d'unes obres, tot el tràfic passa per una puta via
i ens hem de fotre deu minuts més. Fantástic, la cadena del fred ja se'n deu haver anat a Helsinki i les camises estaràn fent un seixanta nou.

A les nou i deu arribo a Sants. Entre anar a fer cua per reclamar i anar a canviar l'aigua a les olives trio la opció b. Juguem per 7 €. Se'm posa un negre al costat i miro enlaire per evitar la derrota. Situació tensa. Olor de pixum a l'ambient. Buido lo just i surto pitant. Massa tard, quinze paios ja se'm han avançat i hi ha una cua de collons. Però per collons els meus. Porto més de quatre anys agafant el tren i me'n he menjat moltes. Sabia que o posava la reclamació en aquell moment o no ho faria mai. No tenia res més a fotre o sigui que anaven passant els minuts i jo allá aguantant. N'hi va haver que es van retirar del tedi de l'espera i varen fugir esperant una millor ocasió. Jo pels meus collons que presentava una reclamació.

Entro a ferla a les deu. En aquells moments ja tant se m'en feia si dins de la maleta les camises s'havien apilonat i arrugat o si el menjar stava descongelat i es barrejava amb altres coses fent un arc iris multicolor. Al final fins i tot vaig oblidar que volia pasta. Vaig omplir el formulari i el paio va i em diu que com que el motiu eren unes obres planejades en principi Renfe no está obligada a indemnitzar. Però que no se sabia mai.

O sigui que Renfe, a part de no indemnitzar per petits retards, tampoc ho fa si son per motius propis com ara una obra. Vist així no m'empasso que indemnitzi per fets aliens com ara desprendiments, talls d'electricitat o neu. Llavors què cony indemnitza? el que li ve en gana? Encara resulta que si em torna l'import del bitllet li hauré d'agrair el gest i considerar-me afortunat? És aquest el concepte de client? El que paga, rep les hósties i para el cul perquè hi tornin?

Visca el transport públic!

PD: Postejo des de la Pompeu i les meves atrotinades neurones no són capaces d'imaginar per què cony els teclats van tan refotudament durs. Sembla que estigui ametrallant algú i tinc els dits fatigats -no puedor no puedor- de tant apretar. No veig ni merda dins ni fora la qual cosa ja descarta dues possibilitats. Que la gent hi faci d tot a sobre i que els utilitzin com a instruments d'alguna práctica sexual. Segurament són els més tirats de la Xina, prò cony aviam qui redacta un treball en aquestes condicions. En el meu la "e" costa un ou i part de l'altre. Ho sento si se n'ha scapat alguna.

Technorati tags: , ,

dijous, de febrer 02, 2006

Crisis

Potser m'he equivocat. No ho he meditat bé. M'hi he llançat de caps i la piscina sense aigua. Aixó no arranca. Tampoc esperava gran cosa. Hauria d'haver fet el blog en castellà o en anglès potser. Ni un puto comentari. Les visites s'han disparat gràcies a les fotos frikis però res més. Tornem a la normalitat. A llegir-me a mi mateix, a fotre'm palles, que seria l'equivalent en el món real. Acabo de veure clar que potser obrir un blog personal no és tan bona idea, he donat una volta pels blogs allotjats aquí i la veritat, pocs interessen. He intentat explicar la meva vida o coses que penso a la meva manera i no funciona. El meu altre blog al Spaces tampoc és res de l'altre món. En fi, per intentar animar el cotarro he obert els comentaris a tot kiski, aviam què passa.

Kike! tienes que buscar el escritor que llevas dentroooooo...

Technorati tags: , ,

dimecres, de febrer 01, 2006

Tienes gublins?

Jo no ho sé però pel que sembla el Rajoy sí i un bon parell. Avui surt al Què!-diari científic i rigurós on els hi hagi- una breu resenya on Rajoy diu que pot recollir firmes on li dongui la gana. Mr. R que volta per Cadis i Sevilla fent vés a saber què diu que pot recollir firmes on li vingui en gana ja que té el perfecte dret de demanar als espanyols la seva opinió sobre l'Estaut i també sobre el que ell cregui convienient i oportú, i a qui no li agradi qu s'hi posi fulles. Tal cual.

Després de tants anys sense demanar refréndums al poble, ara en farem un cada mes, per alternar amb les manifestacions tipu Chiqui Park (no Chiqui Martí, que és força diferent) i les tipu Inserso. Suposo que la següent serà un referèndum per demanar la unitat indivisible d'Espanya. " Está usted de acuerdo en que España tiene que ser una, grande y libre?". I ja la tenim liada.

PD: Impressionant l'opinió d'una "bona" dona que firmava la seva adhesió a la pregunteta de marres del PP. A la pregunta de "Porqué firma usted?" o una cosa així, la senyora es despenja "En contra de Cataluña". Al costat el marit fent que no amb la mà tot exaltat. Visto en A3TV. Creo. Prefiero no pensaaar, prefiero no sufríííí

Technorati tags: , ,